To stay updated on your favorite discussions, please create an account or log in. Then, click the Bookmark icon to subscribe and receive notifications.

F-secure Windows Server 2003 ja 2012 R2

Options
YoYo1
YoYo1 W/ Alumni Posts: 2 Security Scout

Mikä on viimeisin F-securen Server Security WindowsServer 2003, Standard Edition palvelimelle?

 

Miten selvitän PSB-portaalista, mikä versio Server Securitystä on tilattu tietylle palvelimelle ja voiko sillä lisenssillä päivittää uudempaan? Mulla on Windows Server 2012 R2 palvelimella F-Secure PSB Server Security 11.00, mutta siihen olisi kai mahdollista saada uudempi versio? Mikä on se uusin versio, kun sitäkään tietoa en tuolta löydä?

Comments

 • Laksh
  Laksh W/ Alumni Posts: 237 Cybercrime Crusader
  Options

  Hello YoYo1,

   

  Could you please provide the information in English to assit further? This will help the wider audience to understand the post and provide a response for the problem.

 • MikaArasola
  MikaArasola W/ Partner, W/ Staff, W/ Product Leadership Posts: 72 W/ Staff
  Options

  Viimeisin versio Windows Server 2003'lle on 11.01. Ymmärtääkseni tuo ei kuitenkaan ole tuettu, mutta pitäisi toimia edelleen.

   

  Viimeisin versio Windows Server 2012 R2'lle on 12.10. Sen pitäisi löytyä PSB portaalin lataussivustolta, eli jos menet PSB'n etusivulle ja valitset "downloads" (tai lataukset jos se on suomeksi) löytyy sieltä kaikki uusimmat tuotteet. Koska asennustiedosto on ympäristökohtainen minun pitäisi tietää mitä PSB ympäristöä käytätte jotta voisin linkittää suoraan.

This discussion has been closed.